نصب سقف شیبدار

علت محبوبیت نصب سقف شیروانی به عنوان بام

سقف شیروانی به دلیل تنوع زیاد, هزینه پایین, سرعت نصب بالا, استفاده بهینه از مصالح ,زیبایی ,کاهش نفوذ سرما و گرما, سازگاری با شرایط آب و هوایی و همچنین سبک سازی ساختمان از نظر وزنی در بسیاری از شهرها و روستاها به عنوان پوشش سقف استفاده میشود. سبک سازی ساختمان ها با نصب سقف شیروانی و کاهش وزن ساختمان توسط سقف شیروانی باعث کاهش نیروی زلزله نیز میشود که ایمنی ساختمان را افزایش میدهد. سقف شیروانی قابل اجرا در همه مکان ها می باشد.

نصب سقف شیروانی به مراقبت های کمتری در مقایسه با نصب سقف های مسطح دارد و از این لحاظ از لحاظ اقتصادی بهینه تر می باشد. در کل میتوان گفت نصب سقف شیروانی از محبوبیت و اقبال عمومی بالایی در بین مردم برخوردار هستند.

محدودیت ها و معایب نصب سقف شیروانی

سیستم تهویه هوای نامناسب در سقف شیروانی یکی از معایب آن محسوب میشود که با نصب هواکش های مناسب میتوان این عیب را برطرف نمود. از دیگر مشکلات نصب سقف شیبدار ورود و نفوذ حشرات به سقف می باشد.برای جلوگیری از ورود حشرات به سقف شیروانی نیز باید درزهای سقف گرفته شود.

مراحل اجرای سقف های شیب دار :

زیرسازی سقف شیبدار

نحوه نصب سقف شیبدار این گونه است که ابتدا باید نشستی مناسب جهت قرار گرفتن زیرسازی سقف شیب دار ایجاد کرد. برای این منظور دور تا دور فضای سقف را به وسیله پروفیل فلزی (و یا چوبی) یک کلاف ایجاد میکنیم.

این کلاف باید کاملا به وسیله اتصالات مناسب به اسکلت سازه وصل باشد تا در اثر نیروهای جانبی مانند باد از ساختمان جدا نشود. این کلاف با توجه به وسط سقف، ارتفاع آن، طول دهانه آن و مصالح پوشش روی آن با پروفیل های مختلفی قابل اجرا می باشد.

پس از ساخت کلاف ، با توجه به نوع سقف شیب دار (یک طرفه، دوطرفه، چند طرفه و … ) ابتدا بلندترین دهانه مورد نیاز سقف را ساخته و در محل مورد نیاز قرار می دهیم. سپس پروفیل های جانبی جهت ایجاد شیب سقف به پروفیل اصلی متصل میشود. این کار تا انتهای زیرسازی سقف شیب دار ادامه پیدا می کند.

باید فاصله پروفیل های فرعی سقف های شیبدار با توجه به میزان نیروی وارد شده به سقف، طول پروفیل ها و مصالح پوششی سقف متفاوت خواهد بود که عموما به صورت نقشه های اجرایی قبل از شروع به کار مشخص می شود.

نصب سقف شیبدار

مشاوره تلفنی